İyi Yaşa

iyi_yasa_app_nedir

iyi yaşa app nedir İyi Yaşa; fitness, yoga, meditasyon, beslenme, uyku ve sıfır atık atölye alanlarında içerikler üreten ve Türkiye’de alanında en iyi eğitmenlerin bulunduğu dijital bir platform. Sağlıklı olma halini ve iyi yaşamı herkes için ulaşılabilir kılan bu platformda hem bedenen hem de zihnen daha da güçlendiğini hissedebileceksin! Senin için özenle çekilen videolar sayesinde dilediğin forma ulaşabilir, anda kalmayı öğrenebilir, sağlıklı tarifleri keşfedebilir ve temiz içerikli ürünler hazırlayabilirsin. 

Tam bir iyi olma halini kullanıcılarına sunan İyi Yaşa, sağlıklı yaşamın sıkıcı veya sınırlı olduğuna dair kalıp yargıları da yıkıyor. Burada, Kardiyo Hip Hop dersinden Stresten Arınma Meditasyonu’na, H.I.I.T. Workout’tan Vinyasa Yoga’ya kadar her seviyede birçok farklı içeriğe ulaşman mümkün. 

 

Sağlıklı olmayı sadece bedenen veya zihnen bir süreç olarak tanımlamayan bu platform, ne yediğini ve hangi ürünleri kullandığını dahi önemsiyor. “Sağlıklı yemekler lezzetsizdir” kalıbını yıkan İyi Yaşa Mutfak ve kimyasal ürünlerin zararına karşın temiz içerikli alternatifler sunan İyi Yaşa Atölye de yine bu platformda yer alıyor. Üstelik İyi Yaşa, Uyku kategorisinde bulunan videolarıyla hem uykuya dalmanı kolaylaştıracak hem de uyku kaliteni artıracak içerikler de barındırıyor.

Her seviyeye uygun derslerin bulunduğu İyi Yaşa uygulamasıyla Fitness kategorisindeki videolar ile fitness, pilates, HIIT, kardiyo, kick boks, dans, hiphop gibi alan derslerinden; yağ yakımı, kuvvet kazanma, güçlenme, kilo verme, sıkılaşma hedeflerine kadar farklı konularda içeriklere ulaşmak mümkün. Farkındalık ve Yoga kategorisinde ise yoga, meditasyon ve farkındalık dersleriyle anda kalmayı sağlarken; esneme ve güçlenme alanlarında da videolar içeriyor. Sen de dilediğin an dilediğin yerde spor yapabilir, 15 dakikalık meditasyon videolarıyla içerisinde bulunduğun stresli ortamdan uzaklaşabilir, pratik tarifler ile yeni lezzetleri keşfedebilirsin. Üstelik vegan, vejeteryan, glutensiz gibi farklı beslenme tipleri için hazırlanan özel tarifler de mevcut!

İyi Yaşa’da; Fitness, Yoga, Farkındalık/Meditasyon, Uyku, Mutfak, Atölye kategorileri bulunmakta. Böylece hem bu alanlarda üretilen video içeriklere hem de kategorilere özel olarak yazılan bloglara ulaşabilirsin. Bu sayede sağlıklı bir yaşama dair hem pratik hem de teorik bilgilere kolayca ulaşabilirsin! 

İyi Yaşa App eğitmenleri

  • Spor yaparak daha da güçleneceğin mobilite dersleri için Adil Ayvaz’ın videolarına bir göz atabilirsin!
  • Ayşe Aşcı ile Detoks Yoga yaparak hem bedenen hem de ruhen yaşayacağın dönüşüme şahit olabilirsin!
  • Formda kalmak istiyorsan Burcu Tunçok’un pilates dersleri tam senlik!
  • Sağlıklı olmak ve yaşam kalitesini artırmak için spor yapmak şart, bunu artık hepimiz biliyoruz. Peki ya sen hareketleri doğru bir şekilde yaptığından emin misin? Gel, Can Aksu’nun güçlenme, esneme ve duruş bozukluğuna yönelik dersleri ile kafandaki tüm soru işaretlerini kaldıralım! 
  • Spor yapmanın sıkıcı bir aktivite olduğunu mu düşünüyorsun? Öyleyse, Ceyda Çelikel ile tüm vücut H.I.I.T antrenmanları spora bakış açını değiştirecek!
  • Jivamukti Yoga eğitmeni olan Demet Yoruç; korku, kaygı ve panik gibi duygulardan arınmana yardımcı olacak.
  • Sağlıklı beslenmenin sıkıcı olduğunu düşünüyorsan henüz Ege Küçükfidan ile tanışmamışsın demektir. Daha önce tatmadığın fit lezzetleri denemek için mutlaka bu videolara bir göz at!
  • Cadı Kazanı’nı doğadan ilham alan, temiz içerikli bitki harmanları ile dolduracağın tarifler için Emine Boyner‘in videolarına bekleniyorsun! Kullandığın birçok ürünün içerdiği kimyasallar nedeniyle faydadan çok zararı olduğunu biliyor muydun? Yine de bitkilerin gücünden faydalanmak mümkün. 
  • Egzersiz yaparken kendini spor salonlarına veye eve mi hapsediyorsun? Ercan Çimenay’ın dersleri ile spor dilediğin an, dilediğin yerde! 
  • Ercan Tepe’nin tüm vücudunu çalıştıracak egzersiz hareketleri ile 30 dakikada 220 kalori yakabilirsin!
  • Erhan Tügen’in metabolik kondisyon antrenmanları ile daha güçlü ve kondisyonlu bir vücuda sahip olabilirsin!
  • Fırat Tosun’un başlangıç seviye yoga dersleri ile sen de hayatı daha farkında ve bilinçli bir şekilde yaşayabilirsin!
  • Pilates egzersizleri ile beden ve zihin bütünlüğünü kurarak anda kalmayı deneyimleyebilirsin. Üstelik, Gözde Yavuzyılmaz’ın aerobik derslerini düzenli olarak uygulayarak bunu bir yaşam tarzı haline getirebilir, evde dans ederek yağ yakabilirsin!
  • Halil Kılıç ile sıra dışı bir spor deneyimine hazır mısın? Eşi benzeri olmayan Ironman-Ironwoman dersleri ile maksimum performansına ulaşacaksın!
  • İrem Ortaç’ın Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Stres Yogası gibi yoga dersleri ile dengede kalmayı öğrenirken iç gücünü de keşfedeceksin!
  • Merve Purde ile günlük hayatın koşuşturmasından ve stresinden arınman mümkün. Her gün yapacağın 15 dakikalık stres meditasyonu, endişe ve kaygı meditasyonu, dans meditasyonları sayesinde kendindeki değişime şaşıracaksın!
  • Mine Yılmazbilek’in dans ederken sıkılaştıran dersleri ile eğlenerek kalori yakmanın mümkün olduğunu göreceksin! Sadece dans ile kalmayıp, evde kick boks bile öğrenebilirsin. 
  • Müge Özkan ile farkındalıkla hareket edeceğin Vinyasa Yoga dersleri ile bedenini keşfetmeye hazır ol!
  • Yüzündeki kırışıklıkları, çizgileri veya sarkmaları önlemenin tek yolu estetik değil! Nihan Büyükaksu’nun Yüz Yogası dersleri ile daha parlak ve botoks etkili sıkı bir cilt görünümüne kavuşabilirsin!
  • Özge Zeynep Sayman’ın Her Seviye Vinyasa Akışı serisi ile bilinçli nefesine eşlik edecek hareketler ile zihnini sakinleştirebilirsin!
  • Özkan Türkoğlu ile daha da güçleneceğin hem tüm vücut hem de bölgesel odaklı antrenmanlar yapabilirsin.
  • Hayalini kurduğun vücuda 21 günde ulaşmak için Çiğdem Çakır ile Yaz Vücudu serisini sakın kaçırma!
  • Bol kalorili yiyeceklerin muadili olacak fit tarifler için Simla Çilingiroğlu’nun videolarına davetlisin!
  • Tuğrul Çağrı Yılmazer’in Mağarada Güçlen serisinde, belirli bir süre içerisinde yapacağın maksimum tekrarla, yağ yakımının ne kadar hızlandığını göreceksin!
  • Spor konusunda yeterli olmayacağına dair çekincelerin mi var? Verda Kutsal’ın her seviyeye uygun dersler ve hamile yoga  ile egzersiziyle  yapmaya başlayabilirsin!
  • Yoga yapabilmek için zayıf veya esnek olman gerektiğini düşünerek kendini sabote mi ediyorsun? Zeynep Tokuş Yılmaztürk’ün Geri Bükülmeler serisi ile sabır, nefes ve farkındalıkla her şeyin mümkün olduğunu göreceksin!
  • Yoga ve meditasyon alanlarında kendini geliştirerek içsel huzurunu ve mutluluğunu artırmak istiyorsan Zuhal Özyurt’un Kundalini Yoga dersleri tam senlik! 

fitnessİyi Yaşa marka iş birlikleri ve özel seriler

Yulafa daha önce hiç bu gözle bakmamıştın! İyi Yaşa x Eti iş birliğimiz sayesinde yulafın faydalarını öğrenip, yulaf  ile yapabileceğin, birbirinden lezzetli 30 tarife ulaşabilirsin!

İyi Yaşa x Naturagen Collagen ile kolajenin hem cildinde hem de kas ve kemiklerinde yaratacağı etkileri keşfetmeye ne dersin?

İyi Yaşa x Xiaomi; egzersizlerinde süreyi ayarlamak, harcadığın eforu öğrenmek ve kulaklığın sayesinde dersi dinleyerek rahatça hareket etmek için iyi bir seçenek!

İyi Yaşa’nın Favoriler özelliği sayesinde kendine özel bir alan oluşturabilirsin. Burada en sevdiğin dersleri favorilere ekleyerek videolara dilediğin anda tek tuşla ulaşabilirsin.

Artık çok daha fazla kişi iyi yaşam’a adım atsın diye, 150 video ücretsiz! İyi Yaşa ailesinin bir üyesi olarak hayatına iyi yaşamı kat!  Aramıza hoş geldin, sana İyi Yaşa’lı diyebilir miyim? 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Fitnessdan yogaya, meditasyondan farkındalığa alanında en iyi eğitmenlerin buluştuğu İyi Yaşa’ya hemen üye ol!

İyi Yaşa Bülten

İndirimlerden ve yeniliklerden haberdar olmak için bültenimize abone ol!