İyi Yaşa

haftalık burç

Haftalık Burç Yorumları

24 Nisan – 30 Nisan Haftalık Burç Yorumları’nı senin için derledim! İyi okumalar dilerim 🙂

Haftalık Burç Yorumlarıkoc-burcu-yorumlari

 

KOÇ:

Sevgili Koç, hafta başında kafan daha karışık olabilir, dikkatini toplamakta ve odaklanmakta zorlanabilirsin. Daha duygusal olman, kararsızlıklar yaşaman ve ikilemde kalman mümkün olabilir. Diğer taraftan yeni bir eğitime başlayabilir, kendini geliştirmek için yeni bir adım atabilirsin. Ayrıca yeni iş görüşmeleri ve anlaşmaları yapman da mümkün olabilir. 

Hafta ortasında ise ailenle daha fazla vakit geçirebilir, aile büyüklerini ziyaret edebilirsin. Ayrıca ailenin sana finansal anlamda bir sürprizinin olması, birlikte kazançlı bir yatırım yapmanız söz konusu olabilir. Diğer taraftan arkadaşlarınla aranda birtakım tatsızlıklar yaşanabilir, eğlenme amaçlı başlayan bir gün istemediğin şekilde sonuçlanabilir. 

Hafta sonuna doğru ise eğlence hayatın ve hobilerin için fazlaca para harcayabilirsin. Hesap kitap yapmaman, daha müsrif davranman ve anlık his ve isteklerle harcama yapman mümkün. Bu süreçte ailenle bir yatırım işine gireceksen veya finansal bir meselede birlikte hareket edecekseniz acele etmemeli ve risklerden uzak durmalısınız. Diğer taraftan işinde kendini tükenmiş hissedebilirsin, tam bu sırada yeni bir iş teklifi alman mümkün olabilir. Tükenmişlik hissini üstünden atmak için güzel bir yoga akışına ne dersin? 

 

boga-burcu-yorumlari

BOĞA

Sevgili Boğa, hafta başında daha maddiyatçı davranabilirsin. Arkadaşlarınla aranda finansal bir meseleden dolayı yanlış anlaşılmalar yaşanması söz konusu olabilir. Diğer taraftan daha savurgan olman, harcamalarına sınır koymakta zorlanman, para konusunda daha duygusal hareket etmen söz konusu olabilir. 

Hafta ortasında ise daha yaratıcı düşünebilirsin. Daha çılgınca davranman, aklına geleni hemen yapman ve daha sabırsızca hareket etmen mümkün. Diğer taraftan kafanda bazı şeyleri gereksiz yere büyütebilir ve gereksiz alınganlık gösterebilirsin. Evinde de kendini huzursuz hissetmen ve özellikle babanla bir çatışma yaşaman mümkün olabilir. 

Hafta sonuna doğru ise evde bir huzursuzluk ortamı hakim olabilir. Ailenle anlaşmakta zorlanabilir ve küçük tartışmalar yaşayabilirsiniz. İzole olmak, içine kapanmak isteyebilir biraz uzak kalmayı tercih edebilirsin. Enerjinin, keyfinin düşük olduğu zamanlarda kendine alan tanıyıp sakinleştirici, ruhunu dinlendirecek meditasyonlar yapabilirsin. Diğer taraftan arkadaşlarının bazılarıyla arana bir soğukluk girebilir, uzaklaşabilirsiniz. 

 

İKİZLER

ikizler-burcu-yorumlari

Sevgili İkizler, hafta başında işinle ilgili konularda kafan karışık olabilir. Kendini kariyerine vermekte zorlanabilirsin ve odaklanma problemi yaşayabilirsin. Ayrıca daha yönsüz hissetmen mümkün olabilir. Diğer taraftan eğlence hayatına daha düşkün olman, tembellik yapmak istemen ve daha çok sosyalleşmen söz konusu. Arkadaşlarınla planlar yapıp daha çok onlarla vakit geçirebilirsin. 

Hafta ortasında ise para konusunda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Beklemediğin harcamalar ortaya çıkabilir. Ayrıca paranı daha çok arkadaş ortamında harcaman mümkün. Diğer taraftan iç sesin seni rahat bırakmayabilir ve zihinsel olarak huzursuz hissedebilirsin. Kaçıp uzaklaşmak istemen mümkün olabilir. 

Hafta sonuna doğru ise  daha sabırsız ve tahammülsüz olabilirsin. Hemen parlaman, hemen lafını yapıştırman ve daha kolay tepki vermen söz konusu olabilir. Aceleci davranmamalı, sakin kalıp düşünerek hareket etmelisin. Sakin Bir Kalp için Meditasyon dersi tam ihtiyacın olan şey! 

 

YENGEÇ

yengec-burcu-yorumlari

Sevgili Yengeç, hafta başında kendini çalışmaya verebilirsin. Çalışmayı ve işi düşünmeyi fazlaca abartman söz konusu olabilir. Diğer taraftan bazı konularda aklın karışık olabilir, seçim yapmakta zorlanabilirsin. Daha hassas olman, duygusal düşünmen ve daha hayalperest olman söz konusu olabilir. 

Hafta ortasında ise arkadaşların sana beklemediğin bir sürpriz yapabilir ve şaşıracağın bir haber verebilirler. İş yerinde ise üstlerine karşı bir alınganlık içinde olabilirsin. İşteki olayları abartıp kafana takman mümkün olabilir. Diğer taraftan finansal bir konuda karşına bir zorluk çıkabilir, ortaklı bir mal veya parayla ilgili bir konuda daha karanlık bir durum söz konusu olabilir. 

Hafta sonuna doğru ise yeni bir iş teklifi alabilir, önemli bir kariyer fırsatı elde edebilirsin. Kafan bu konuda karışabilir, mantıklı düşünmekte zorlanabilir ve arkadaşlarına danışabilirsin. Arkadaşların seni cesaretlendirip gereken motivasyonu sana verebilir. Motivasyonunu yükseltecek Motivasyon Yoga içeriğimize hemen incelemelisin! 

 

ASLAN 

aslan-burc-yorumlari

Sevgili Aslan, hafta başında gelecek hayallerin ve eğitim hayatınla ilgili bir planlama içine girebilirsin. Özellikle yurt dışında eğitimle ilgili araştırmalar yapman mümkün. Bu konuda finansal koşullarını sorgulayabilir, arkadaşlarından borç almak veya kredi çekmek gibi bir gündemin olabilir. 

Hafta ortasında ise kariyer hayatına dair beklenmedik gelişmeler yaşanabilir, sürpriz haberler alabilirsin. Sabrını sınayacak bazı gelişmeler de yaşayabilirsin ve koşullar hızlıca değişebilir. Bu süreçte olayları fazlaca büyütmen ve kafana takman, pireyi deve yapman mümkün olabilir. Diğer taraftan ilişkinde kıskançlık, kontrol etme isteği ve güç kullanma isteği hakim olabilir. Partnerinle aranızda şiddetli geçimsizlik söz konusu olabilir. 

Hafta sonuna doğru ise patronlarınla veya üstlerinle anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Daha tepkisel davranışlar ve ani parlamalar söz konusu olabilir. Kariyerinde fazla hırslı ve cesur davranmaya meyilli olabilirsin. Bu süreçte kendini riske atmamaya ve düşünerek karar almaya dikkat etmeni öneririm. Diğer taraftan bir borç meselesi veya kredi çekme durumu gündeme gelebilir. Senin için inişleri çıkışları olan bu haftayı rahatlıkla geçirmen için güzel bir tavsiyem var! Detoks Yoga serisi ile tüm bedenini esnetip kendini enerjik ve rahatlamış hissetmeye hazır ol! 

BAŞAK

basak-burc-yorumlari

Sevgili Başak, hafta başında ortaklı bir iş yapıyorsan ortağınla aranda maddi durumlar kaynaklı bir kararsızlık yaşayabilirsin. Ortağına güvenmekte emin olamaman, bazı iş konularında napacağını bilememen ve ikilemde kalman söz konusu olabilir. Ortağın bu işe daha hevesli olabilir. 

Hafta ortasında ise işinden bunalabilir, psikolojik olarak kendini huzursuz ve gergin hissedebilirsin. Baskı altında olduğunu düşünmen söz konusu. Bu süreçte küçük bir kaçamak yapmak isteyebilirsin. Arkadaşlarınla kısa bir süreliğine uzaklaşıp tatile çıkabilir ve kafa dinleyebilirsin. Durup dinlenmek sana iyi gelebilir. 

Hafta sonuna doğru ise daha sabırsız ve fevri olman, düşünmeden konuşup hareket etmen söz konusu. Daha sakin olmaya çalışmalı, düşünmeden harekete geçmemelisin. Diğer taraftan ilişkinde de partnerinle aranda bir soğukluk olabilir. Bu ilişkinin sana fazalca sorumluluk yüklediğini hissedebilir ve uzaklaşmak isteyebilirsin. Belki de kendine yeni ilgi alanları edinmeyi deneyebilirsin. Dans Meditasyon serisi senin için bir adım olsun 🙂 

 

TERAZİ

terazi-burc-yorumlari

Sevgili Terazi, hafta başında işinle ilgili konularda kafan karışık olabilir. Mantıklı düşünüp karar vermekte zorlanman, odaklanamaman ve aklının başka yerde olması mümkün olabilir. Diğer taraftan bir ilişkin varsa partnerinle daha uyumlu olmanız ve birbirinize hoşgörülü davranmanız söz konusu. Bir ilişkin yoksa da sosyal medya üzerinden biriyle tanışıp konuşmaya başlayabilirsin. Entelektüellik seni etkileyen faktör olabilir. 

Hafta ortasında ise grup çalışmalarında veya ortaklı işlerde daha alıngan ve hassas olabilirsin. Kafanı takman, olayları büyütmen ve başkalarına karşı alınganlık yapman mümkün olabilir. Diğer taraftan bazı arkadaşlarınla aranda ego kaynaklı bir çatışma ve uzaklaşma yaşanabilir. Birbirinize daha sert davranabilirsiniz. 

Hafta sonuna doğru ise partnerini sosyal ortamına dahil edebilir ve arkadaşlarınla tanıştırabilirsin, bir ilişkin yoksa da arkadaş ortamında tanışacağın biri ilgini çekebilir. Diğer taraftan özellikle kariyer hayatında finansal kararlar alırken ve adım atarken daha garantici davranmanı ve fazla acele etmemeni öneririm. 

 

AKREP

akrep-burcu-yorumlari

Sevgili Akrep, hafta başında finansal konularda kandırılmaya daha meyilli olabilirsin.Para kayıpları, daha duygusal sebeplerle para harcama görülebilir. Diğer taraftan işinden zam almaya çalışman,finansal açıdan genişlemek için uğraşman söz konusu. Önemli bir antlaşmada bir katkın olabilir. 

Hafta ortasında ise bir yolculuk esnasında biriyle tanışabilir ve bu kişiyle aranda bir  etkileşim oluşabilir. Tutkulu bir aşka yakalanabilirsin.Bir ilişkin varsa da partnerine sürpriz yapacak olman söz konusu olabilir.  Diğer taraftan evde kendini huzursuz ve baskı altında hissedebilirsin, özellikle babanla anlaşmak zor gelebilir. 

Hafta sonuna doğru ise ortaklı işlerinde fikir ayrılıkları yaşayabilirsin ve sinirlerin daha çabuk gerilebilir. İş hayatınla iligli karşı bir teklif alman, bir fırsat elde etmen de mümkün olabilir. Diğer taraftan sosyal hayatından uzak kalabilir ve daha çok sorumluluklarınla ilgilenebilirsin. 

 

YAY

yay-burcu-yorumlari

Sevgili Yay, hafta başında partnerine bir teklifte bulunabilirsin veya bir teklif alabilirsin. İlişkinizi ileri taşımak üzerine konuşabilir ve harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ailen ise bu duruma karşı hazırlıksız yakalanabilir ve ne yapacağını bilemeyebilir. Bir ilişkin yoksa da ailen vasıtasıyla biriyle tanışabilir ve görüşmeye başlayabilirsin. 

Hafta ortasında ise çok savurgan davranabilir,keyfi sebeplerden para harcayabilirsin. Paranı kontrol etmekte zorlanman ve lüks şeylere para harcaman mümkün.Ayrıca bu süreçte risk almaya meyilli olabilirsin fakat paranı daha garantici şekilde harcaman daha iyi olacaktır.Diğer taraftan insanların senden istekleri seni bunaltabilir ve kaçmak isteyebilirsin. Zihinsel bir huzursuzluk söz konusu olabilir,insanlarla daha sert konuşabilirsin.

Hafta sonuna doğru ise işinle alakalı bazı görüşmeler ve anlaşmalar yapman söz konusu olabilir. Diğer taraftan yeni bir dil öğrenmek için kursa yazılabilirsin ve boş zamanını da değişik yerler gezip keşfetmeye ayırabilirsin. 

 

OĞLAK

oglak-burcu-yorumlari

Sevgili Oğlak, hafta başında aklını işine veremeyebilir,işine odaklanıp çalışmakta zorlanabilirsin.Daha yorgun hissetmen ve işle ilgili karar alırken de zorlanman söz konusu olabilir. Diğer taraftan aile büyüklerinin sağlık kontrolleeiyle alakadar olabilir,onları doktora götürebilirsin. 

Hafta ortasında ise tesadüfen biriyle tanışabilir ve ondan çok etkilenebilirsin. Hzlı ve tutkulu bir aşk seni bekleyebilir. Br ilişkin varsa daa ani bir nişan veya evlilik kararı alabilirsin ve ailen oldukça şaşırabilir. Diğer taraftan ortaklı bir mal veya miras gibi bir konuda huzursuz edici gelişmeler yaşayabilirsin.

Hafta sonuna doğru ise paranı dikkatli ve düşünerek harcamalaısın.Riskli işlere paranı yatırmamanı ve daha garantici davranmanı öneririm. Diğer taraftan bir iş seyahatine çıkabilir , bir süre uzaklaşabilirsin.Uzaklaşmak sana da iyi gelebilir.  

 

KOVA

kova-burcu-yorumlari

Sevgili Kova, hafta başında ilgi duyup kendini geliştirmek istediğin bir alanda uzmanlaşmak için yeni bir kursa kaydolabilir, bir eğitim alabilirsin. Özellikle yeni bir dil öğrenme isteği içinde olabilirsin. Bu süreçte paranı daha çok hobilerine ve almak istediğin kurslarına harcaman söz konusu olabilir. 

Hafta ortasında ise kendini çalışmaya oldukça kaptırabilir,işle ilgili konuları kendine dert  edip kafana takabilirsin. Problemler gözünde büyüyebilir .Diğer taraftan ailenden birinin bir sağlık problemiyle ilgilenebilir, onu kontrole götürebilirsin. Ayrıca, partnerinle olan ilişkinde fazla inatçılık,kıskançlık ve bir üstün olma çabası hakim olabilir.Bu durum sizi uzaklaştırıp aranızı açabilir. 

Hafta sonuna doğru ise ailenle ilişkinden kaynaklı bir sebeple fikir ayrılığına düşebilir ve küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz.Evliysen eşinle ailen bir konuda anlaşamayabilir. Diğer taraftan aileni de ilgilendiren bir ortaklı mal veya arsa konusunda yeni bir haber alabilirsin,birtakım görüşmeler yapılabilir.  

 

BALIK

balik-burcu-yorumlari

Sevgili Balık, hafta başında ailenle birlikte maddi konularla ilgilenebilir,birlikte bir yatırım planı içinde olabilirsiniz.Ayrıca birlikte bir iş kurma ve bir gayrimenkul alımı gibi bir durum da söz konusu olabilir. Ailen bu konuda daha hayalperest davranmaya çalışırken sen daha realist olan taraf olabilirsin.  

Hafta ortasında ise yakın çevrenden birinin hamilelik haberini alabilirsin ve çok şaşırabilirsin. Diğer taraftan daha sosyal olup yeni insanlarla tanışman ve hızlıca samimi olman,daha flörtöz davranman söz konusu olabilir. Bu süreçte hobilerinle de daha ilgili olabilir, paranı daha çok zevklerin için harcayabilirsin. Manevi zevkler için ise İyi Yaşa’daki Özel Serilere göz atmayı unutma!

Hafta sonuna doğru ise iş yerinde daha sabırsız ve tahammülsüz olabilirsin. Daha gergin çalışman, iş arkadaşlarına çatman ve onlarla anlaşmakta sorun yaşaman söz konusu olabilir. Ayrıca iş yerin sana bir zam verebilir veya poziyonunu yükseltebilir. Diğer taraftan partnerinle aranızda bir soğukluk oluşabilir, birbirinizi kısıtladığınızı hissedebilirsiniz. Her şeyi açık açık konuşmak size iyi gelebilir. 

 

Bu haftalık burç yorumları bu kadar! Günlük olarak yorumlara göz atmak istersen “Haftalık Gökyüzü Gündemi” yazıma göz atabilirsin!

Düzenli olarak yayınladığımız haftalık burç yorumlarını kaçırmamak için İyi Yaşa’yı takipte kal!

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Fitnessdan yogaya, meditasyondan farkındalığa alanında en iyi eğitmenlerin buluştuğu İyi Yaşa’ya hemen üye ol!

İyi Yaşa Bülten

İndirimlerden ve yeniliklerden haberdar olmak için bültenimize abone ol!